Magento termékek és szolgáltatások

A legegyszerűbb magyar fizetési rendszer a legnépszerűbb e-kereskedelmi platformmal integrálva. A Youama OTP modul Magentoban leadott rendelések bankkártyás kifizetését teszi lehetővé az OTP bank fizetési rendszerén keresztül.

Közel félévtizedes Magento fejlesztői tudásunkat felhasználva segítünk ERP, CRM és számlázó programok integrációjában, fizetési és szállítási modulok fejlesztésében, valamint egyedi e-kereskedelmi igények megvalósításában.

A Magento egy szofisztikált rendszer rengeteg optimalizálási lehetőséggel. Az optimalizáláshoz a Magento szaktudás elengedhetetlen.

A Magento Connect mérése alapján több ezer áruház használja a Youama Ajax Beléptető és regisztráló modult. Telepítse Ön is webáruházába, így a vásárlók könyebben és gyorsabban beléphetnek vagy regisztrálhatnak a webshopba, növelve a sikeres vásárlás esélyét.

A Youama Slider az egyik legnépszerűbb jQuery slidert a Nivo Slidert integrálja Magentoba. A modul 100%-ban W3C valid, 20 animáció típust és több beállítási lehetőséget is tartalmaz, pl. az animáció sebessége, színbeállítások, stb.

Kérjen szakmai véleményt, elemzést készülő vagy már kész webáruházáról, legyen szó SEO elemzésről vagy akár komoly rendszer szintű vizsgálatról.