Magento®
Tervezés és kivitelezés

Magento fejlesztés, webáruház készítés

Magento. Egy innovatív platform, a legnépszerűbb és üzletileg legsikeresebb e-kereskedelmi technológia. A Magento teljesítményével, funkciógazdagságával, a benne rejlő üzleti lehetőségekkel leelőzi minden versenytársát. A Magento mint webáruház szorosan integrálható ERP-hez, CRM-hez, számlázóhoz, hírlevél küldő rendszerhez és még számtalan egyéb külső szoftverhez.

Hét éves Magento fejlesztői tudásunkat felhasználva segítünk ERP, CRM és számlázó programok integrációjában, szállítási és fizetési modulok fejlesztésében, egyedi e-kereskedelmi igények megvalósításában. Kérésre teljes webáruház fejlesztést is megvalósítunk, amely során hosszú távú, bevált megoldásokat alkalmazunk, mindezt úgy, hogy igazodunk vállalkozásod innovatítv üzleti modeljéhez.

Modulok és sablonok fejlesztése

A Magento moduláris, tehát modulokból épül fel. Ezek a modulok a Magento Marketplace-en keresztül telepíthetők, ahol több ezer kiegészítő közül lehet válogatni. A modulok jelentős része felhasználható a legtöbb áruházban, ezzel takarítva meg rengeteg fejlesztési időt. A megfelelő modul kiválasztásához, telepítéséhez érdemes Magento fejlesztő segítségét kérni, hiszen egy modul a webáruház működését jelentősen átalakíthatja. Természetesen az egyedi igények, üzleti logikák modulként lefejleszthetők és hozzá illeszthetők a Magento alapú webshopokhoz.

A Magento 2 nem frissítés, hanem új termék, új lehetőségekkel

Egyszerűbb, gyorsabb és még fejlettebb lett a Magento 2 mint elődje. Ha Magento webáruház indításán gondolkozol, érdemes a 2-es rendszert választani. A Magento 2 egy bejáratott, tesztelt rendszer - üzletileg nagy vállalatok, jelentős piaci szereplők tesztelték, míg technológiailag fejlesztők ezrei működtek közre elkészítésében és tesztelésében. A Magento 2 az első verzióval ellentétben automatizáltan is tesztelt. Ez azt jelenti, hogy az új verzió egy garantáltan működő és valódi környezetben bevethető tehcnológia.

Ha webáruházat indítanál vagy meglévőt bővítenél, esetleg valamilyen speciális igény merült fel modul fejlesztésre, kérj ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Magento fejlesztés

OTP fizetési modul Magento webáruházra

A legegyszerűbb magyar fizetési rendszer a legnépszerűbb e-kereskedelmi platformmal integrálva.

A Youama Magento OTP fizetési modul online bankkártyás fizetést tesz lehetővé. A modul telepítésével a Magento áruház képes azonnali fizetéseket lebonyolítani az OTP bank fizetési felületén keresztül. A modul egyaránt működik teszt és éles rendszeren is.

Megnézem

Egységár: 0 Ft

Magento SEO és rendszer analízis

Vajon mennyi ideig él egy webshop?

Webáruházának betöltődési sebessége és elhelyezkedése a Google találati listájában nem a véletlenen múlik. A precíz konfigurálás elengedhetetlen ahhoz, hogy áruházad minél hamarabb betöltődjön a vásárló számára. A betöltődési idő nagyban befolyásolja, hogy a látogató vendég az oldalon marad e.

Habár a forráskódot nem böngészed végig, fejlesztői oldalról a tiszta kód írása a legfontosabb, ugyanis a forráskód az alapja a webáruházadnak, meghatározza online üzleted életciklusát. Mivel a Magento egy nyílt forráskódú platform ezért bárki belenézhet és tovább fejlesztheti, akinek megengeded - kérdés csak az, hogy olyan minőségben került e lefejlesztésre az áruház, hogy az valóban tovább fejleszthető.

Minden webáruház beszél

Az áruház frontend felülete szintén fontos, hiszen 99%-ban a frontend az ami beszél a Google kereső robotjaihoz. Mamár a Google képes kategória, tartalom, terület, hangulat és egyéb paraméterek alapján besorolni a weboldalakat, így a webshopokat is. Mindehez, azonban olyan frontendre van szüksség, amely mindezt az információt szabályos módon a Google elé tárja. Minél több elemét képes értelmezni a Google a webshopodnak, annál előrébb kerülhet a keresés-találati listákban.

Kérj szakmai véleményt, elemzést készülő vagy már kész webáruházadról, legyen szó SEO elemzésről vagy komoly rendszer szintű vizsgálatról.

Ajánlatot kérek

Magento analízis: 49 000 Ft


Magyar Magento hosting - szerver üzemeltetés

Magento - az Enterprise platform

A Magento egy szofisztikált rendszer rengeteg optimalizálási lehetőséggel. Az optimalizáláshoz a Magento szaktudás elengedhetetlen. Magento webáruház használata esetén érdemes valamilyen cache technológiát használni. Szerencsére ezek a technológiák már gyárilag részei a Magentonak.

Magento kompatibilis szerver telepítéséhez, beállításához és üzemeltetéséhez kérj személyre szabott ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Magento alap hosting: 19 000 Ft/hó-tól